Produljivanje domene Ispis

  • domena, produljivanje
  • 0

TJstudio vodi brigu o vremenu za koji je zakupljena Vaša domena umjesto Vas te Vas podsjećamo 30 dana prije isteka da je istu potrebno produžit. Ukoliko se domena ne produži mi ćemo Vas podsjetiti još 14,7,3 i 1 dan prije isteka domene. Vrlo je bitno da vodite računa da su ispravni Vaši kontakt podaci u našoj bazi, pogotovo Email koji čitate redovno kako Vam naše ponude ne bi promakle.

Nakon evidentirane uplate prema našoj ponudi, ista će se proknjižiti i naš sustav će automatski produžiti domenu za novo plaćeno razdoblje.

Produljivanje .hr domena je malo drugačiji. Njihovo produljivanje se radi na sljedećem linku (https://dns.hr/portal/mydomain) gdje se upiše naziv domene i zatraži autorizacijski link na E mail korisnika ili administratora domene. Nakon toga stići će mail od Carneta s linkom  za autorizaciju domene. Klikom na link otvoriti će se formular sa svim podacima vezanim uz domenu, nakon što ih provjerite iste potvrdite klikom na gumb Spremi i produži domenu te time istu produžite za sljedećih 365 dana.

Obavijest o sljedećem isteku doći će automatski te će tada trebati ponoviti postupak i produžit za sljedećih godinu dana. Ukoliko se domena ne produži nakon isteka vremena za koji je registrirana  Carnet će istu blokirati na 15 dana što znači da Vaša web stranica više neće biti vidljiva i e mailovi neće raditi. Ukoliko se domena ne produži ni nakon isteka 30 dana od isteka registracije Carnet će istu izbrisati iz registra i ona će postati slobodna za registraciju.


Je li Vam ovaj odgovor pomogao?

« Nazad