preuzmite natrag kontrolu vašeg poštanskog sandučića

Incoming Email Filter

Zaštitite svoju mrežu

S početkom od
2,50 euro
price per domena

Outgoing Email Filter

Osigurajte svoju reputaciju

S početkom od
2,50 euro
price per domena

Email Arhiviranje

Izrada sigurnosnih kopija i usklađenost

S početkom od
65,00 euro
price per domena

Incoming Email Filter

Prestanite riskirati prijetnje IT mrežom. Ako je vaša pošta svakodnevno krcata neželjenom poštom, to je znak da vam treba profesionalno rješenje filter za dolaznu poštu. Nabavite potpunu zaštitu svoje pristigle pošte i oprostite se od prijetnji neželjene pošte, virusa i zlonamjernog softvera!

Kako sustav radi

Kad se vaša domena (automatski) postavi na dolazni filtar i aktivira filtriranje, e-pošta će prolaziti kroz oblak filtriranja SpamExperts. Dolazne e-adrese sigurno se analiziraju i skeniraju u stvarnom vremenu. Nisu potrebni nikakvi naputci niti konfiguracije i sve funkcionira izvan vašeg hostinga. Sve poruke koje se otkriju kao neželjena pošta premještaju se u karantenu, dok se željena pošta šalje na vaš poslužitelj e-pošte. Karantena se može nadzirati u user-friendly SpamPanelu, putem izvješća e-pošte ili čak izravno u vašem klijentu e-pošte! Nema više gubljenja vremena na rješavanje neželjene pošte, jednostavno usmjerite svoju energiju na poslovne zadatke, a pritom imate potpunu kontrolu sandučića.

Zašto vam je potreban profesionalni dolazni filtar mailova?

Filter dolazne e-pošte filtrira svu dolaznu e-poštu i uklanja neželjenu poštu i viruse prije nego što prijetnje dođu do vaše mreže s gotovo 100% točnošću. Opsežna upravljačka ploča omogućuje vam da imate potpunu kontrolu. Štoviše, u slučaju da vaš poslužitelj e-pošte ne radi, e-pošta će biti na čekanju i spremljena. E-pošti može se pristupiti, pročitati je i odgovoriti na nju putem web-sučelja, što daje kontinuitet dolaznoj e-pošti!

Izuzetno precizno filtriranje

Jednostavna konfiguracija

Povećajte kontinuitet i suvišnost ulazne e-pošte

Razne mogućnosti izvještavanja

Prijateljsko sučelje za potpunu kontrolu nad e-poštom

Povećati produktivnost zaposlenika

Outgoing Email Filter

Što je odlazno filtriranje?

Filtriranje odlazne e-pošte vitalno je za zaštitu reputacije vaše IT infrastrukture i osiguravanje da sva vaša odlazna e-pošta sigurno stiže tamo gdje treba. Ovo profesionalno rješenje će blokirati neželjenu poštu i viruse da napuste vašu mrežu i spriječiti da se vaše IP adrese više nikad ne nađu na crnoj listi. Štoviše, odlazni filtar SpamExperts pruža vam izvješća i alate za otkrivanje ugroženih računa i zaključavanje korisnika neželjene pošte.

Zašto mi ovo zapravo treba?

Je li vaša mreža ikad slala neželjenu poštu bez vašeg znanja? Zbog mrežnih slabosti gotovo svaki uređaj može biti ugrožen radi prijenosa odlaznog SMTP-a, omogućujući slanje neželjene pošte ili zlonamjernog softvera iz vaše mreže, a da to uopće ne znate! Stoga je presudno da ulažete u profesionalno rješenje odlaznog filtra. Održavajte dobru reputaciju svoje tvrtke, zaustavite neželjenu poštu da napusti vašu mrežu i spriječite da budete na crnoj listi tako da vaša e-pošta uvijek stiže tamo gdje je namijenjena..

Nema više blacklistanja domene

Štiti vašu online reputaciju kao pouzdanog komunikatora

Izbjegavajte troškove povezane s uklanjanjem s popisa sigurnih pošiljatelja

Povećajte odlazni e-mail kontinuitet i isporuku

Povećajte produktivnost zaposlenika

Poboljšati upravljanje zlouporabom

Email Arhiviranje

Kako sustav radi

Arhiviranje e-pošte čuva i štiti sve dolazne i odlazne poruke e-pošte za kasniji pristup. To je izvrstan način za oporavak izgubljene ili slučajno izbrisane e-pošte, ubrzavanje odgovora revizije, zaštitu e-adresa i privitaka intelektualnog vlasništva, kao i za svrhe eDiscovery u slučaju parnice.

Zašto mi je to potrebno

Očajnički tražite važnu e-poštu od prošle godine, ali čini se da je ne možete pronaći i kao rezultat toga riskirate novčanu kaznu ili gubite važan posao? Spriječite to profesionalnim rješenjem za arhiviranje e-pošte. Arhiviranje e-pošte ključan je alat za očuvanje sigurne sigurnosne kopije sve e-pošte i usklađenost s zakonom.

Istodobno, kako razmjene e-pošte imaju sudsku vlast i pravno su obvezujuće, poštivanje e-pošte postalo je izuzetno važna briga za organizacije. Stoga je u određenim industrijama obvezno sačuvati sigurnu sigurnosnu kopiju svih poruka e-pošte i biti zakonski usklađeno.

Uključuje filtriranje dolazne i odlazne e-pošte!

Korisniku ugodno upravljanje zaštitom podataka

Dodan kontinuitet e-pošte, podrška za vođenje dnevnika i jednostavna ponovna dostava

Poboljšajte performanse IT sustava

Nikad više ne gubite e-poštu!

Postići zakonsku usklađenost

Prijavite se kako bi mogli započeti

Izaberi proizvod
Dodatne opcije
Sažetak narudžbe
65,00 euro
2,50 euro
2,50 euro
65,00 euro
5,50 euro
10,00 euro

Često postavljana pitanja

Kako taj sustav radi?

E-pošta se usmjerava putem inteligentnih poslužitelja za samoučenje SpamExperts koji će otkriti i blokirati neželjenu poštu prije nego što uopće stigne do vas.

Kako se pošta filtrira?

Zahvaljujući svakodnevnoj obradi milijuna e-adresa, naši filtri za e-poštu imaju vodeću stopu u industriji s gotovo 100% točnosti.

Mogu li vratiti poruke koje se blokiraju?

Da, sveobuhvatna upravljačka ploča s pretraživanjem dnevnika, karantenom i mnogim drugim alatima omogućuje provjeru statusa bilo koje e-pošte koja je prošla kroz sustav.

Koliko je vremena potrebno za postavljanje?

Postavljanje je brzo, automatizirano i pokrenut će se štiteći vašu e-poštu za nekoliko minuta.

Što je arhiviranje e-pošte?

E-pošta je danas toliko važna jer arhiviranje e-pošte sigurno čuva vašu poštu, pružajući vam dodatno samopouzdanje i mir.

Koliko e-pošte mogu pohraniti?

Arhiviranje e-pošte prema zadanim postavkama uključuje 10 GB komprimirane pohrane e-pošte. Ako trebate više prostora za pohranu, mogu se dodati dodatnih 10 GB prostora.