Jednostavnije do novih, jačih i sigurnijih lozinki

  Od danas svim svojim klijentima omogućujemo da sami generiraju lozinke za Cpanel, WHMCS, WHM, mail i sl. Sustav PASS smo postavili na domeni https://pass.tjstudio.info  gdje možete sami birati: Duljinu lozinke Simbole koji će se koristiti Hoćete li uključiti brojke Hoćete li uključiti velika slova i sl. Generirane lozinke ne ... Pročitaj objavu »

4 Lip 2021
TJstudio u online rad pustio sutav TJmonitoring - pregled i nadzor usluga

Od danas svi klijenti TJstudia mogu ugovoriti monitoring sustav te samostalno pregledavati i nadzirati resurske koje trenutno koristi Vaša web stranica, server, reseller, aplikacija, baza i sl.  Sustav se nalazi na web adresi www.tjstudio.org Osnovne specifikacije sustava 24/7/365 nadzor rada i downtime kontrola zasebna web stranica s ... Pročitaj objavu »

23 Sje 2020
xml-rpc komunikacijska skripta za WordPress od danas zabranjena zbog učestalih DDOS napada

Zbog sve učestalijih DDOS napada na Wodpress instalacije naših klijenata, TJstudio odlučio je zabraniti izvođenje i vanjsko pristupanje skripti xml-rpc na svim serverima. U zadnjih 72  sata zabilježili smo preko 20 napada, te se odlučili na ovako rigorozan potez. Naime sve WP instalacije dolaze s navedenom skriptom koja se aktivno nije ... Pročitaj objavu »

21 Sje 2020
TJstudio napušta HDD, te potpuno prelazi na SSD

Tijekom narednog vikenda 30. studeni do 1. prosinca 2019. godine sve naše klijente hosting usluge ćemo prebaciti na SSD disk sustav TJstudio. Od 2. prosinca napuštamo rad s HDD diskovima i prelazimo u potpunosti na SSD sustav diskova. Bitno je za napomenuti kako se prelaskom na novi SSD sustav, starim klijentima cijene neće mijenjati, a ... Pročitaj objavu »

29 Stu 2019
1 2 3