Preseljenje servera Dalmata 1. veljače 2022. godine

18:30 Trenutno zbog nadogradnje sustava selimo klijente s servera Dalmata na veći i jači server. Zbog seljenja podataka planiramo prekid u radu servera na maksimalno 90 minuta.

20:15 Server Dalmata je prebačen i svi sustavi rade normalno.

1 Velj 2022
Jednostavnije do novih, jačih i sigurnijih lozinki

  Od danas svim svojim klijentima omogućujemo da sami generiraju lozinke za Cpanel, WHMCS, WHM, mail i sl. Sustav PASS smo postavili na domeni https://pass.tjstudio.info  gdje možete sami birati: Duljinu lozinke Simbole koji će se koristiti Hoćete li uključiti brojke Hoćete li uključiti velika slova i sl. Generirane lozinke ne ... Pročitaj objavu »

4 Lip 2021
TJstudio u online rad pustio sutav TJmonitoring - pregled i nadzor usluga

Od danas svi klijenti TJstudia mogu ugovoriti monitoring sustav te samostalno pregledavati i nadzirati resurske koje trenutno koristi Vaša web stranica, server, reseller, aplikacija, baza i sl.  Sustav se nalazi na web adresi www.tjstudio.org Osnovne specifikacije sustava 24/7/365 nadzor rada i downtime kontrola zasebna web stranica s ... Pročitaj objavu »

23 Sje 2020
xml-rpc komunikacijska skripta za WordPress od danas zabranjena zbog učestalih DDOS napada

Zbog sve učestalijih DDOS napada na Wodpress instalacije naših klijenata, TJstudio odlučio je zabraniti izvođenje i vanjsko pristupanje skripti xml-rpc na svim serverima. U zadnjih 72  sata zabilježili smo preko 20 napada, te se odlučili na ovako rigorozan potez. Naime sve WP instalacije dolaze s navedenom skriptom koja se aktivno nije ... Pročitaj objavu »

21 Sje 2020
1 2 3