SSL Certifikati TJstudia

Osigurajte svoju web stranicu i osigurajte povjerenje vašim posjetiteljima uz TJstudio certifikate

Odaberite razinu željene sigurnosti

Provjera Domene (DV)

Osnovna Sigurnost

Izdavanje unutar nekoliko minuta, idealno za blogove, društvene i osobne web stranice

Kupi

Provjera Organizacije (OV)

Snažna poslovna razina SSL

Identitet tvrtke uključen u certifikat, idealan za poslovne web stranice

Kupi

Proširena provjera (EV)

Maksimalna sigurnost i Povjerenje

Prikazana je zelena adresna traka i naziv tvrtke, idealno za e-trgovinu

Kupi

Niste sigurni kojeg izabrati? Pogledajte sve certifikate.

Što je zapravo SSL?SSL certifikati su od temeljne važnosti za sigurnost interneta. Koriste se za uspostavljanje šifrirane veze i omogućavanje sigurnih prijenosa podataka između računalnih preglednika ili korisnika i poslužitelja ili web stranice.

 • Uspostavlja sigurnu vezu između preglednika i poslužitelja
 • Šifrira komunikaciju radi zaštite osjetljivih informacija koje vaši klijenti pružaju
 • Postavlja lokot pokraj vaše web-adrese u pregledniku
 • Ovjerava identitet organizacije

Standard SSL (Verifikacija Domene) Certifikati su najlakši i najčešći tip SSL certifikata. OV i EV Certifikati također autentificirajte identitet tvrtke ili organizacije koja posjeduje certifikat koji pruža više povjerenja krajnjim korisnicima.

Poboljšajte rangiranje tražilice

Uspostavite povjerenje i sigurnost na mreži za posjetitelje i tvrtke vaše web stranice.

Google želi učiniti web sigurnijim, a veliki dio toga uključuje osiguravanje sigurnog pristupa web mjestima putem Googlea. Zato su web lokacije koje upotrebljavaju SSL imaju koristi od viših rangova u rezultatima pretraživanja.

Ima mnogo više razloga zašto biste trebali razmisliti o dodavanju SSL-a na svoju web-lokaciju:

Encrypcija bitnih podataka
Zaštita privatnosti korisnika
Sigurna mrežna transakcija
Aktivirajte HTTPS i ikonu zaključavanja
Dokazati legitimnost
Povećajte SEO plasman

Preglednici su se promijenili, nemojte zaostajati za trendovima

Web stranice koje se ne poslužuju putem HTTPS-a sada se prikazuju kao "nisu sigurne" u preglednicima Google Chrome & Mozilla Firefox. Nemojte dopustiti da vaša web stranica bude jedna od njih. Dodaj SSL još danas.
Nadogradite s nama i zaradite dodatnih 12 mjeseci besplatno. Više informacija »

Nadogradite na proširenu valjanost SSL-a

Iako sve SSL certifikate upotrebljavaju slične metode za zaštitu i potvrdu vaših podataka, razina povjerenja i tvrdnje koje oni pružaju razlikuje se.

Extended Validation SSL nude najvišu razinu provjere i povjerenja. Potvrđuju i prikazuju naziv tvrtke ili organizacije uz zelenu adresnu traku koja je jedan od najprepoznatljivijih indikatora pouzdanosti na webu.


Standard SSL


Extended Validation SSL


Saznajte više o Extended Validation SSL Certifikatima

 • RapidSSL

  RapidSSL Certifikati vam pomažu u osiguravanju transakcija klijenata s 256-bitnim enkripcijom podataka i autentifikacijom web stranica. Kupite certifikat i osigurajte enkripciju i sigurnost protoka podataka s vaše web stranice, portala ili trgovine. Najbolje od svega, naši certifikati SSL su među najpristupačnijim u branši.

  po cijeni od
  120,00 kuna/god
 • GeoTrust QuickSSL Premium

  Osigurajte svoju web stranicu brzo. GeoTrust® QuickSSL® Premium certifikati jedan su od najbržih načina za početak zaštite online transakcija i aplikacija putem SSL-a. Uz automatsko provjere autentičnosti i izdavanje, potrebno je samo nekoliko minuta da biste dobili QuickSSL Premium SSL certifikat. Nakon toga, upravljanje i obnova vaših certifikata je zgodica. S GeoTrustom dobivate jeftin SSL bez žrtvovanja praktičnosti, izbora ili pouzdanosti.

  po cijeni od
  500,00 kuna/god
 • GeoTrust True BusinessID

  SSL za poslovnu klasu samo je bolji. Kada je u pitanju odabir SSL sigurnosti za svoju tvrtku, imate puno izbora. S GeoTrustom odluka je jednostavna. GeoTrust® True BusinessID SSL certifikate omogućuju svojim klijentima da znaju da je vaša web stranica pouzdana i da svoju sigurnost uzimate dovoljno ozbiljno da biste dobili certifikat s globalno pouzdanim ovlaštenim certifikatom.

  po cijeni od
  626,00 kuna/god
 • Secure Site SSL

  Protect your website or email traffic with industrial-strength 2048-bit encryption with a Secure Site SSL Certificate.

  po cijeni od
  2.798,04 kuna/god
 • Secure Site Pro

  With Secure Site Pro SSL offer high-assurance certificate with added features for comprehensive website security.

  po cijeni od
  6.977,56 kuna/god
 • GeoTrust True Business ID with EV

  Napravite jaku sigurnosnu izjavu s zelenom adresnom trakom. GeoTrust® True BusinessID s EV (Extended Validation) je naš vrhunski poslovni klasični SSL sigurnosni proizvod, vizualno potvrđujući najvišu razinu provjere autentičnosti dostupnih među SSL certifikatima. Zeleni bar kaže sve. Posjetitelji web stranica zaista primjećuju kada se adresna traka pretvori u zeleno u svojim preglednicima visoke sigurnosti, a polje organizacije počinje se izmjenjivati između imena tvrtke i GeoTrusta.

  po cijeni od
  1.132,00 kuna/god
 • Secure Site EV SSL

  Secure Site Extended Validation (EV) SSL Certificates protect your most valuable assets–your customers and your brand–from phishing scams and online fraud.

  po cijeni od
  6.977,56 kuna/god
 • Secure Site Pro EV

  Secure Site Pro EV SSL is the highest authentication with extra features for comprehensive website security and robust protection against identity-targeted attacks.

  po cijeni od
  10.511,92 kuna/god
 • RapidSSL Wildcard

  RapidSSL® zamjenski certifikati pomažu vam u osiguranju više poddomena s jednim jeftinim SSL certifikatom koji je izdan na * .yourdomain.com. Zaštitite osobne podatke svojih klijenata do 256-bitnog enkripcije. Provjera automatizirane kontrole domene čini autentičnost web sučelja. U RapidSSL-u vjerujemo u pružanje SSL zaštite koja vam je potrebna po konkurentnoj cijeni.

  po cijeni od
  940,00 kuna/god
 • GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard

  Osigurajte vašu domenu i sve poddomene istih razina. GeoTrust QuickSSL Premium zamjenski certifikati jedan su od najbržih načina za početak zaštite svih poddomena na jednom certifikatu. Naš automatizirani postupak provjere autentičnosti e-pošte znači da ćete dobiti certifikat u nekoliko minuta. Uz QuickSSL Premium zamjenske certifikate dobivate neograničene poddomene i neograničen broj poslužitelja - jednu potvrdu koja će se prilagoditi vašem poslovanju.

  po cijeni od
  1.765,00 kuna/god
 • GeoTrust True Business ID Wildcard

  Pojednostavite upravljanje certifikatom pomoću praktičnosti certifikata Wildcard. Certifikati GeoTrust® True BusinessID Wildcard omogućuju vam da osigurate više poddomena na jednom certifikatu, smanjujući vrijeme i trošak upravljanja. Bilo je to početna stranica vaše tvrtke ili naziv hosta vašeg poslužitelja e-pošte, zaštita osjetljivih podataka je vaš cilj - a to je i naš cilj.

  po cijeni od
  2.778,00 kuna/god

FAQ

Što je to SSL Certifikat?

SSL certifikati omogućuju šifriranje podataka na internetu i dopuštaju prijenos sigurnih podataka s web poslužitelja u preglednik. S SSL-om, vaša web stranica može koristiti https protokol i prikazat će lokot u web preglednicima krajnjih korisnika kako bi naznačio da je veza sigurna.

Zašto trebam SSL certifikat?

SSL certifikati su bitni dio interneta. Oni ne samo da šifriraju komunikaciju između računala i poslužitelja na kojem se nalazi web lokacija, već pružaju i potvrdu da je web mjesto ono što tvrdi da jest.

Koje su različite vrste SSL-a?

Postoje 3 različite razine provjere na kojima se temelje SSL certifikati. Validirana domena (DV), organizacija ovjerena (OV) i proširena provjera valjanosti (EV). Glavna razlika između vrsta certifikata odnosi se na informacije koje je ovlašteno za izdavanje certifikata, RapidSSL, GeoTrust i Symantec, zahtijevalo i potvrđuje u svrhu izdavanja certifikata. Viša razina certifikacije zahtijeva više informacija, a često se prikazuje u traci preglednika. Primjerice, EV SSL pretvara traku preglednika zelenom bojom i prikazuje posjetiteljima naziv organizacije kako bi stvorio više povjerenja.

Što je Wildcard SSL certifikat

Certifikat Wildcard SSL pruža iste značajke za šifriranje i autentifikaciju kao i ostale SSL certifikate, ali se može primijeniti i na neograničen broj poddomena web stranice. Certifikat Wildcard SSL podržava korijensku domenu (example.com) kao i njezine poddomene.Želite više informacija

Koje su prednosti EV SSL certifikata?

EV ili Proširena provjera valjanosti, najviša je klasa SSL dostupnih danas i daje vam vjerodostojnost i povjerenje web-lokaciji od drugih SSL certifikata. Oni uključuju značajke kao što su zelena adresna traka i prikaz imena vašeg poduzeća koji su dokazani za poboljšanje povjerenja i povjerenja potrošača.

Što ako već imam SSL certifikat?

Možete se prebaciti na nas u bilo kojem trenutku. Nudimo visoko konkurentne cijene i ako već imate postojeći certifikat, dodat ćemo preostalu valjanost koju imate na postojećem SSL certifikatu natjecatelja za najviše dodatnih 12 mjeseci. Želite više informacija

Naši SSL certifikati su od nekih od najpouzdanijih robnih marki u online sigurnosti.