TJstudio u online rad pustio sutav TJmonitoring - pregled i nadzor usluga

Od danas svi klijenti TJstudia mogu ugovoriti monitoring sustav te samostalno pregledavati i nadzirati resurske koje trenutno koristi Vaša web stranica, server, reseller, aplikacija, baza i sl.  Sustav se nalazi na web adresi www.tjstudio.org Osnovne specifikacije sustava 24/7/365 nadzor rada i downtime kontrola zasebna web stranica s ... Pročitaj objavu »

23rd Jan 2020
xml-rpc komunikacijska skripta za WordPress od danas zabranjena zbog učestalih DDOS napada

Zbog sve učestalijih DDOS napada na Wodpress instalacije naših klijenata, TJstudio odlučio je zabraniti izvođenje i vanjsko pristupanje skripti xml-rpc na svim serverima. U zadnjih 72  sata zabilježili smo preko 20 napada, te se odlučili na ovako rigorozan potez. Naime sve WP instalacije dolaze s navedenom skriptom koja se aktivno nije ... Pročitaj objavu »

21st Jan 2020
TJstudio napušta HDD, te potpuno prelazi na SSD

Tijekom narednog vikenda 30. studeni do 1. prosinca 2019. godine sve naše klijente hosting usluge ćemo prebaciti na SSD disk sustav TJstudio. Od 2. prosinca napuštamo rad s HDD diskovima i prelazimo u potpunosti na SSD sustav diskova. Bitno je za napomenuti kako se prelaskom na novi SSD sustav, starim klijentima cijene neće mijenjati, a ... Pročitaj objavu »

29th Nov 2019
Nove promjene i usklađivanje s novom naplatnom politikom Cpanel licenci

Poštovane dame i gospodo, Trenutno TJstudio koristi isključivo cPanel za upravljački sustav na svim servisima i platformama TJstudio poslužitelja. Prije nekoliko mjeseci, cPanel je promijenio strukturu svojih licenci, a samim tim i cijene svojih licenci. U budućnosti cijena licence ne ovisi samo o tome kako se cPanel koristidali je ... Pročitaj objavu »

17th Sept 2019
1 2 3